GREEK LINUX MINT FORUM
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Πρόσφατα Θέματα
» HP Photosmart C3180 πως σκαναρει?
Δειτε βιντεο απο το YouTube κατευθειαν με το Movie Player EmptyΔευ Αυγ 30, 2010 10:36 am από sdim

» ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ
Δειτε βιντεο απο το YouTube κατευθειαν με το Movie Player EmptyΔευ Αυγ 30, 2010 9:10 am από giorgostriant

» ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΔΙΣΚΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ
Δειτε βιντεο απο το YouTube κατευθειαν με το Movie Player EmptyΔευ Αυγ 30, 2010 1:52 am από giorgostriant

» Μεταφορά του φόρουμ...!!!
Δειτε βιντεο απο το YouTube κατευθειαν με το Movie Player EmptyΚυρ Αυγ 29, 2010 11:35 am από giorgostriant

» denuparxei.info Ανανεωμένος διαδυκτιακός πολυχώρος...!!!
Δειτε βιντεο απο το YouTube κατευθειαν με το Movie Player EmptyΚυρ Αυγ 29, 2010 9:02 am από per

» Έχασα τα εικονίδια ελέγχου,,,,
Δειτε βιντεο απο το YouTube κατευθειαν με το Movie Player EmptyΣαβ Αυγ 28, 2010 8:41 am από gvhools

» AVIAddXSub-Δεν ανοιγει με το Wine αν βρισκεται στο partition του Mint
Δειτε βιντεο απο το YouTube κατευθειαν με το Movie Player EmptyΠαρ Αυγ 27, 2010 11:08 am από versys650gr

» πάνελ (panel)
Δειτε βιντεο απο το YouTube κατευθειαν με το Movie Player EmptyΠαρ Αυγ 27, 2010 9:46 am από Constantinos

» Προβλημα με τον grub
Δειτε βιντεο απο το YouTube κατευθειαν με το Movie Player EmptyΠεμ Αυγ 26, 2010 6:00 pm από sdim

Ψηφοφορία

Ψηφοφορία για την πορεία και εξέληξη του LINUX MINT

Δειτε βιντεο απο το YouTube κατευθειαν με το Movie Player I_vote_lcap26%Δειτε βιντεο απο το YouTube κατευθειαν με το Movie Player I_vote_rcap 26% [ 50 ]
Δειτε βιντεο απο το YouTube κατευθειαν με το Movie Player I_vote_lcap46%Δειτε βιντεο απο το YouTube κατευθειαν με το Movie Player I_vote_rcap 46% [ 90 ]
Δειτε βιντεο απο το YouTube κατευθειαν με το Movie Player I_vote_lcap29%Δειτε βιντεο απο το YouTube κατευθειαν με το Movie Player I_vote_rcap 29% [ 56 ]

Σύνολο Ψήφων : 196

official forum
 forum
Κοινωνική Δικτύωση

Κοινωνική Δικτύωση reddit      

Bookmark and share the address of linux mint forum on your social bookmarking website

Επισημάνετε και μοιραστείτε την διεύθυνση του GREEK LINUX MINT FORUM στην σελίδα κοινωνικής δικτύωσης σας

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

Δειτε βιντεο απο το YouTube κατευθειαν με το Movie Player

+2
sajukktheeternal
versys650gr
6 απαντήσεις

Πήγαινε κάτω

Δειτε βιντεο απο το YouTube κατευθειαν με το Movie Player Empty Δειτε βιντεο απο το YouTube κατευθειαν με το Movie Player

Δημοσίευση  versys650gr Κυρ Ιουλ 11, 2010 3:34 am

Παιδια ο Movie Player που υπαρχει στο Mint εχει και αυτην την δυνατοτητα.
Δηλαδη επιλεγεις στο menu του το YouTube και μεσα απο την μηχανη αναζητησης που σου παρεχει βρισκεις αυτο που ψαχνεις και στο αναπαραγει μετα ο Movie Player.

Δειτε βιντεο απο το YouTube κατευθειαν με το Movie Player 2ci8j85

Σε σας που το Mint σας το εχετε στα ελληνικα (Σαν και μενα Smile ) θα το βρειτε ετσι :

Menu/Ήχος και βίντεο/Αναπαραγωγή πολυμέσων

Να προσθεσω οτι ο Movie Player ειναι καταπληκτικος media player ακομη και για αναπαραγωγη μουσικης,βγαζει στην οθονη του εκεινα τα τρελα ψυχεδελικα σχεδια
γνωριμα απο το windows media player χωρις να εχει την βαρυτητα του,λες και για να αναπαραγει κατι τραβαει καμια νταλικα. Twisted Evil

Έχει επεξεργασθεί από τον/την versys650gr στις Κυρ Ιουλ 11, 2010 12:11 pm, 1 φορά
versys650gr
versys650gr
Linux Master
Linux Master

Αριθμός μηνυμάτων : 176
Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2010
Τόπος : Κομοτηνη

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Δειτε βιντεο απο το YouTube κατευθειαν με το Movie Player Empty περισσότερα

Δημοσίευση  sajukktheeternal Κυρ Ιουλ 11, 2010 4:11 am

πρέπει να είναι ενεργοποιημένο το sidebar (δεν ξέρω πώς έιναι στα ελληνικά - πλευρική στήλη ίσωςWink. Επομένως πατάμε edit -> sidebar ή πατάμε F9. Οταν εμφανιστεί η στήλη, από το drop - down menu που λέει playlist, επιλέγουμε youtube.
sajukktheeternal
sajukktheeternal
Νέο Linux Μέλος
Νέο Linux Μέλος

Αριθμός μηνυμάτων : 4
Ημερομηνία εγγραφής : 11/07/2010

Δειτε βιντεο απο το YouTube κατευθειαν με το Movie Player Empty Απ: Δειτε βιντεο απο το YouTube κατευθειαν με το Movie Player

Δημοσίευση  versys650gr Κυρ Ιουλ 11, 2010 4:41 am

sajukktheeternal έγραψε:πρέπει να είναι ενεργοποιημένο το sidebar (δεν ξέρω πώς έιναι στα ελληνικά - πλευρική στήλη ίσωςWink. Επομένως πατάμε edit -> sidebar ή πατάμε F9. Οταν εμφανιστεί η στήλη, από το drop - down menu που λέει playlist, επιλέγουμε youtube.

Δειτε βιντεο απο το YouTube κατευθειαν με το Movie Player 2uh7s4x
versys650gr
versys650gr
Linux Master
Linux Master

Δειτε βιντεο απο το YouTube κατευθειαν με το Movie Player Empty Απ: Δειτε βιντεο απο το YouTube κατευθειαν με το Movie Player

Δημοσίευση  sdim Κυρ Ιουλ 11, 2010 9:30 am

Συμφωνώ,παιδιά.
Παρ' όλο που κάποιοι απορρίπτουν τον Totem (Movie Player) εντελώς,εγώ πιστεύω πως είναι ποιοτικό εργαλείο αναπαραγωγής των πάντων.
Βελτίωση χρειάζεται παντού και πάντα,βέβαια,αλλά εξακολουθεί να είναι αξιόπιστη λύση για τη μεγάλη πλειοψηφία των πολυμεσικών αρχείων.
sdim
sdim
Linux Master
Linux Master

Αριθμός μηνυμάτων : 212
Ημερομηνία εγγραφής : 10/02/2010
Τόπος : Αθήνα

Δημοσίευση  vassilianna Δευ Ιουλ 12, 2010 2:16 am

Φυσικά και είναι ποιοτικό εργαλείο, εγώ ανακάλυψα αυτό το χαρακτηριστικό πριν από ένα μήνα περίπου και έμεινα άφωνη! Είμαι απόλυτα ικανοποιημένη από το movie player και είναι το βασικό (και σχεδόν το μοναδικό) player που χρησιμοποιώ! είναι τέλειο!!!!
vassilianna
vassilianna
Linux Master
Linux Master

Αριθμός μηνυμάτων : 175
Ημερομηνία εγγραφής : 18/05/2010
Τόπος : στο άπειρο (και ακόμα παραπέρα)

Δημοσίευση  bisg Δευ Αυγ 16, 2010 7:21 am

otan patao diplo klik gia na paiksei to video mou vgazei to eksis minima: Could not open location; you might not have permission to open the file. An kapoios mporei na voithisei...

bisg
Νέο Linux Μέλος
Νέο Linux Μέλος

Αριθμός μηνυμάτων : 1
Ημερομηνία εγγραφής : 16/08/2010

Δημοσίευση  sdim Δευ Αυγ 16, 2010 3:58 pm

Το ίδιο μου βγάζει κι εμένα. Rolling Eyes
Μήπως κάνένα θέμα σύνδεσης;
sdim
sdim
Linux Master
Linux Master

Δημοσίευση  sdim Δευ Αυγ 16, 2010 7:12 pm

Εδώ κάτι πήγε κι έκανε κάποιος για να το φτιάξει,αλλά αφού το δοκίμασα,δεν μπορώ να πω ότι μου δούλεψε.
Κάτι λέει για wireless,ότι όσοι έχουν σύνδεση τέτοια,δηλαδή,είχαν αυτό το θέμα.
Δεν έχω wireless,αλλά το θέμα υφίσταται.
sdim
sdim
Linux Master
Linux Master

Δημοσίευση  giorgostriant Τρι Αυγ 17, 2010 8:42 am

Εμένα μου βγάζει άλλου είδους πρόβλημα ... σχετικά με mount Shocked Shocked Shocked
giorgostriant
giorgostriant
LINUX PERFECT (Mod)
LINUX PERFECT (Mod)

Αριθμός μηνυμάτων : 181
Ημερομηνία εγγραφής : 08/02/2010
Τόπος : serres

http://www.linuxmint-greek.totalh.com

Δημοσίευση  versys650gr Τετ Αυγ 18, 2010 10:04 am

Παιδια εκανα σχετικη ερωτηση στο official forum και πηρα απαντηση :

http://forums.linuxmint.com/viewtopic.php?f=47&t=53552

Φταιει για το προβλημα το YouTube γιατι εχει αλλαξει τα link απο τα βιντεο του.

Μετα με παρεπεμψαν εδω
Λεει οτι συντομα θα ερθει απο τα repos αναβαθμιση με patch που θα διορθωσει αυτο το προβλημα με το
totem movie player.
Επισης αναφερει οτι μπορεις να το διορθωσεις και χειροκινητα αν και καλλιτερα ειναι να περιμενεις
την patched εκδοση απο τα repos.

Κώδικας:

That depends on you. You can wait until its in the repos, or do it yourself. I prefer to have an official version from the repos together with the patched version (in case I screw something in the source code).

The file is in totem-2.30.2.tar.bz2 which can be downloaded from the main totem page.
Its located in: <your unpacked folder>/src/plugins/youtube/totem-youtube.c

These are the lines used to construct the movie uri:

529: video_uri_string = g_string_new ("http://www.youtube.com/get_video?video_id=");
530: g_string_append_uri_escaped (video_uri_string, video_id, NULL, TRUE);
531: g_string_append (video_uri_string, "&t=");
532: g_string_append_uri_escaped (video_uri_string, t_param, NULL, TRUE);
533: g_string_append (video_uri_string, fmt_param);

Youtube now requires a mendatory "&asv=" parameter in the uri, so you just need to add one line after the above code:

534: g_string_append (video_uri_string, "&asv=");

versys650gr
versys650gr
Linux Master
Linux Master

Δημοσίευση  sdim Τετ Αυγ 18, 2010 3:22 pm

Κι εμένα, όταν ρώτησα φίλε versys650gr, μου είπαν αυτό.
Μάλλον θα ακολουθήσω τη δική σου απάντηση.
sdim
sdim
Linux Master
Linux Master

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης