Πρόσφατα Θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
sdim | ||||
giorgostriant | ||||
versys650gr | ||||
vassilianna | ||||
npap | ||||
Constantinos | ||||
marlene | ||||
terravoice | ||||
gvhools | ||||
DrossTheBoss |
Άλλα φόρουμ-blog linux
www.linuxformat.grwww.athlug.gr
www.ellak.gr
http://forum.hellug.gr/
http://kigka.blogspot.com/
Κοινωνική Δικτύωση
Bookmark and share the address of linux mint forum on your social bookmarking website
Επισημάνετε και μοιραστείτε την διεύθυνση του GREEK LINUX MINT FORUM στην σελίδα κοινωνικής δικτύωσης σας
Αναζήτηση
Πρώτη εμπειρία linux mint
+4
marlene
crazyman
sdim
giorgos125
8 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Πρώτη εμπειρία linux mint
Kατέβασα και δοκίμασα την τελευταία έκδοση 8 helena στον φορητό μου .
Οι εντυπώσεις είναι παρα πολυ καλές, πολύ απλή κ εύκολη εγκατάσταση , μου βρήκε ολες τις συσκευές χωρίς πολλα-πολλα …
Το λειτουργώ εδω και μερικές μέρες και είναι άψογο
Οι εντυπώσεις είναι παρα πολυ καλές, πολύ απλή κ εύκολη εγκατάσταση , μου βρήκε ολες τις συσκευές χωρίς πολλα-πολλα …
Το λειτουργώ εδω και μερικές μέρες και είναι άψογο
giorgos125- Νέο Linux Μέλος
- Αριθμός μηνυμάτων : 6
Ημερομηνία εγγραφής : 08/02/2010
Απ: Πρώτη εμπειρία linux mint
Απ'ότι θα δεις,φίλε giorgos125,είναι ίσως η καλύτερη διανομή Linux αυτή τη στιγμή,όσον αφορά την ευχρηστία και το ότι εφ'όσον προέρχεται από το Ubuntu (συνεπώς από το Debian),έχει όλα τα προτερήματά τους.
Είναι ένα Ubuntu τελειοποιημένο,και βέβαια,με αρκετά ακόμη πρόσθετα που το χαρακτηρίζουν,τα οποία πιστεύω ότι θα υιοθετηθούν και από άλλες διανομές.
Είναι ένα Ubuntu τελειοποιημένο,και βέβαια,με αρκετά ακόμη πρόσθετα που το χαρακτηρίζουν,τα οποία πιστεύω ότι θα υιοθετηθούν και από άλλες διανομές.
sdim- Linux Master
- Αριθμός μηνυμάτων : 212
Ημερομηνία εγγραφής : 10/02/2010
Τόπος : Αθήνα
τα 32 bit mint είναι πιο γρήγορα απο το 64bit ubuntu!!μετά απο ενα 5μηνο slackware τρελού ψαξίματος για το πιο απλό έβαλα ubuntu64 και 2 χρονια έκανα τρελές αλχημείες για να δώ βιντεάκια και να παίξω flash games ελεος!!mint και ξερό ψωμί!!2 βδομάδες mint και είμαι με το χαμόγελο στα αυτιά!!
crazyman- Linux Μέλος
- Αριθμός μηνυμάτων : 19
Ημερομηνία εγγραφής : 17/02/2010
Εγώ παιδιά σε όποιον θέλω να ψήσω να βάλει λίνουξ του βάζω mint κατευθείαν. Ούτε με ubuntu τους ανακατεύω, γιατί έχει προβλήματα με τους οδηγούς του ούτε με καμία άλλη διανομή.
Αν τους αρέσει, που τους αρέσει και κολλάνε, τότε αν θέλουν ας φορμάρουν μόνοι τους άλλη διανομή.
Οι περισσότεροι πάντως, ακόμα και οι πιο ιδιότροποι, είναι ακόμα με το mint τους.. Δεν το συζητώ.. Mint και ξερό ψωμί..
( αν και εγώ έχω και μία debian testing αλλά και πάλι το mint προτιμώ).
Μάλιστα τελευταία έχω εξοικειωθεί τόσο με την διανομή που ούτε και που ασχολούμαι με ποια έκδοση έχω πάνω..Νομίζω ότι τώρα τρέχω το gloria αλλά θα σας γελάσω κιόλας
Αν τους αρέσει, που τους αρέσει και κολλάνε, τότε αν θέλουν ας φορμάρουν μόνοι τους άλλη διανομή.
Οι περισσότεροι πάντως, ακόμα και οι πιο ιδιότροποι, είναι ακόμα με το mint τους.. Δεν το συζητώ.. Mint και ξερό ψωμί..
( αν και εγώ έχω και μία debian testing αλλά και πάλι το mint προτιμώ).
Μάλιστα τελευταία έχω εξοικειωθεί τόσο με την διανομή που ούτε και που ασχολούμαι με ποια έκδοση έχω πάνω..Νομίζω ότι τώρα τρέχω το gloria αλλά θα σας γελάσω κιόλας
marlene- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 40
Ημερομηνία εγγραφής : 09/02/2010
Τόπος : Πόρτο Ράφτη, Μεσόγεια Αττικής
Παίδες,συμφωνώ με τους προλαλήσαντες.
Θα έλεγα ότι τείνει να φτάσει την παροιμιώδη σταθερότητα του Debian...Απ'ότι λένε χρήστες Debian οριοθετώντας τι είναι "σταθερότητα",συμπεραίνω πως το αμέσως επόμενο σταθερό Linux distro - τουλάχιστον εάν εξαιρέσουμε Arch και Gentoo,τα οποία είναι όντως φοβερά,αλλά για να τα εγκαταστήσεις πρέπει να' σαι Linux guru - είναι σίγουρα το Mint...
Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω...'Οσοι θέλουν,μπορούν να το δοκιμάσουν και να σχηματίσουν ιδίαν άποψη...
Θα έλεγα ότι τείνει να φτάσει την παροιμιώδη σταθερότητα του Debian...Απ'ότι λένε χρήστες Debian οριοθετώντας τι είναι "σταθερότητα",συμπεραίνω πως το αμέσως επόμενο σταθερό Linux distro - τουλάχιστον εάν εξαιρέσουμε Arch και Gentoo,τα οποία είναι όντως φοβερά,αλλά για να τα εγκαταστήσεις πρέπει να' σαι Linux guru - είναι σίγουρα το Mint...
Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω...'Οσοι θέλουν,μπορούν να το δοκιμάσουν και να σχηματίσουν ιδίαν άποψη...
sdim- Linux Master
Εγκαταστησα το Mint 6 πριν αρκετο καιρο και το λατρεψα απο την πρωτη στιγμη.
Εχω δοκιμασει τις περισσοτερες διανομες και την θεωρω μακραν την πιο φιλικη για νεους χρηστες αλλα παραλληλα δεν εχει τιποτα να ζηλεψει απο τις διανομες που προορίζονται για πιο προχωρημένους χρήστες.
Εχω δοκιμασει τις περισσοτερες διανομες και την θεωρω μακραν την πιο φιλικη για νεους χρηστες αλλα παραλληλα δεν εχει τιποτα να ζηλεψει απο τις διανομες που προορίζονται για πιο προχωρημένους χρήστες.
Galher- Νέο Linux Μέλος
- Αριθμός μηνυμάτων : 9
Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2010
εγώ ξεκίνησα με gloria, την αντικατέστησα έπειτα με helena η οποία ωστόσο δε με συγκίνησε ιδιαίτερα και τώρα προσέθεσα την Isadora και ξετρελάθηκα! Μόνο που φοβάμαι μην βαρύνω το σύστημα πάλι (όπως κάνω συνήθως)
vassilianna- Linux Master
- Αριθμός μηνυμάτων : 175
Ημερομηνία εγγραφής : 18/05/2010
Τόπος : στο άπειρο (και ακόμα παραπέρα)
Και πού να δείτε και με το KDE 4.4.2 που θα κυκλοφορήσει σε λίγο...
Αναβαθμίζοντας το 4.3.5 που είχε το Helena,αν και φανατικός και του Gnome (πρώτη επαφή με το linux,γαρ),πιστεύω ότι ίσως είναι από τις λιγοστές διανομές που έχει καταφέρει να προσαρμόσει το KDE σε σχεδόν τέλειο βαθμό.
Αναβαθμίζοντας το 4.3.5 που είχε το Helena,αν και φανατικός και του Gnome (πρώτη επαφή με το linux,γαρ),πιστεύω ότι ίσως είναι από τις λιγοστές διανομές που έχει καταφέρει να προσαρμόσει το KDE σε σχεδόν τέλειο βαθμό.
sdim- Linux Master
Τελικά τι έγινε , βγήκε ρε παιδιά .sdim έγραψε:Και πού να δείτε και με το KDE 4.4.2 που θα κυκλοφορήσει σε λίγο...
Να το δοκιμάσουμε μπάς και αλάξω γνώμη για το KDE που το θεωρώ πολύπλοκο !!!
terravoice- Linux Μέλος
- Αριθμός μηνυμάτων : 39
Ημερομηνία εγγραφής : 13/06/2010
Τόπος : Θεσσαλονίκη
https://linuxmint-gr.forumgreek.com/forum-f3/topic-t166.htmterravoice έγραψε:Τελικά τι έγινε , βγήκε ρε παιδιά .sdim έγραψε:Και πού να δείτε και με το KDE 4.4.2 που θα κυκλοφορήσει σε λίγο...
Να το δοκιμάσουμε μπάς και αλάξω γνώμη για το KDE που το θεωρώ πολύπλοκο !!!
versys650gr- Linux Master
- Αριθμός μηνυμάτων : 176
Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2010
Τόπος : Κομοτηνη
Παρόμοια θέματα
» Linux Mint Community : καινούργιο site για την κοινότητα του Mint
» Νεα για το linux mint
» Κυκλοφορησε το Linux Mint 9 KDE
» linux mint dropbox
» Linux Mint 8 KDE released!
» Νεα για το linux mint
» Κυκλοφορησε το Linux Mint 9 KDE
» linux mint dropbox
» Linux Mint 8 KDE released!
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δευ Αυγ 30, 2010 10:36 am από sdim
» ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ
Δευ Αυγ 30, 2010 9:10 am από giorgostriant
» ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΔΙΣΚΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ
Δευ Αυγ 30, 2010 1:52 am από giorgostriant
» Μεταφορά του φόρουμ...!!!
Κυρ Αυγ 29, 2010 11:35 am από giorgostriant
» denuparxei.info Ανανεωμένος διαδυκτιακός πολυχώρος...!!!
Κυρ Αυγ 29, 2010 9:02 am από per
» Έχασα τα εικονίδια ελέγχου,,,,
Σαβ Αυγ 28, 2010 8:41 am από gvhools
» AVIAddXSub-Δεν ανοιγει με το Wine αν βρισκεται στο partition του Mint
Παρ Αυγ 27, 2010 11:08 am από versys650gr
» πάνελ (panel)
Παρ Αυγ 27, 2010 9:46 am από Constantinos
» Προβλημα με τον grub
Πεμ Αυγ 26, 2010 6:00 pm από sdim