GREEK LINUX MINT FORUM
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Πρόσφατα Θέματα
» HP Photosmart C3180 πως σκαναρει?
για γονείς (και όχι μόνο) EmptyΔευ Αυγ 30, 2010 10:36 am από sdim

» ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ
για γονείς (και όχι μόνο) EmptyΔευ Αυγ 30, 2010 9:10 am από giorgostriant

» ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΔΙΣΚΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ
για γονείς (και όχι μόνο) EmptyΔευ Αυγ 30, 2010 1:52 am από giorgostriant

» Μεταφορά του φόρουμ...!!!
για γονείς (και όχι μόνο) EmptyΚυρ Αυγ 29, 2010 11:35 am από giorgostriant

» denuparxei.info Ανανεωμένος διαδυκτιακός πολυχώρος...!!!
για γονείς (και όχι μόνο) EmptyΚυρ Αυγ 29, 2010 9:02 am από per

» Έχασα τα εικονίδια ελέγχου,,,,
για γονείς (και όχι μόνο) EmptyΣαβ Αυγ 28, 2010 8:41 am από gvhools

» AVIAddXSub-Δεν ανοιγει με το Wine αν βρισκεται στο partition του Mint
για γονείς (και όχι μόνο) EmptyΠαρ Αυγ 27, 2010 11:08 am από versys650gr

» πάνελ (panel)
για γονείς (και όχι μόνο) EmptyΠαρ Αυγ 27, 2010 9:46 am από Constantinos

» Προβλημα με τον grub
για γονείς (και όχι μόνο) EmptyΠεμ Αυγ 26, 2010 6:00 pm από sdim

Ψηφοφορία

Ψηφοφορία για την πορεία και εξέληξη του LINUX MINT

για γονείς (και όχι μόνο) I_vote_lcap26%για γονείς (και όχι μόνο) I_vote_rcap 26% [ 50 ]
για γονείς (και όχι μόνο) I_vote_lcap46%για γονείς (και όχι μόνο) I_vote_rcap 46% [ 90 ]
για γονείς (και όχι μόνο) I_vote_lcap29%για γονείς (και όχι μόνο) I_vote_rcap 29% [ 56 ]

Σύνολο Ψήφων : 196

official forum
 forum
Κοινωνική Δικτύωση

Κοινωνική Δικτύωση reddit      

Bookmark and share the address of linux mint forum on your social bookmarking website

Επισημάνετε και μοιραστείτε την διεύθυνση του GREEK LINUX MINT FORUM στην σελίδα κοινωνικής δικτύωσης σας

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

για γονείς (και όχι μόνο)

+2
versys650gr
vassilianna
6 απαντήσεις

Πήγαινε κάτω

για γονείς (και όχι μόνο) Empty για γονείς (και όχι μόνο)

Δημοσίευση  vassilianna Κυρ Αυγ 22, 2010 3:14 am

Δεν έχει άμεση σχέση με τα λίνουξ, αλλά με κάθε είδους ενασχόληση με τους υπολογιστές.
Αφιερώστε λίγο από το χρόνο σας και διαβάστε αυτό το πολύ ενδιαφέρον άρθρο που βρήκα στο denuparxei.info....θα χαιρόμουν να διαβάσω και τα σχόλιά σας καθώς με ενδιαφέρει μακροπρόθεσμα...

δείτε το
vassilianna
vassilianna
Linux Master
Linux Master

Αριθμός μηνυμάτων : 175
Ημερομηνία εγγραφής : 18/05/2010
Τόπος : στο άπειρο (και ακόμα παραπέρα)

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

για γονείς (και όχι μόνο) Empty Απ: για γονείς (και όχι μόνο)

Δημοσίευση  versys650gr Κυρ Αυγ 22, 2010 5:10 am

Παρα πολυ χρησιμες πληροφοριες του denuparxei.info vassilianna.
Το θεμα ειναι κατα ποσο οι γονεις επιδιωκουν να επιβαλουν στα παιδια τους την σωστη χρηση του διαδικτυου.
Εννοω οτι οι παρουσες συνθηκες και συγκιριες εχουν κανει τους γονεις να ειναι σε εναν
αεναο αγωνα δρομου για να εξασφαλισουν τα απαραιτητα για την οικογενεια τους.
Οποτε το να ασχολουνται τα παιδια τους με τον υπολογιστη ειναι μια ευκαιρια να μην ασχολουνται οι γονεις μαζι τους.
Ετσι φτανουμε καποια στιγμη στον εθισμο ο οποιος οντως ειναι πολυ επικινδυνος.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την versys650gr στις Κυρ Αυγ 22, 2010 5:55 am, 1 φορά
versys650gr
versys650gr
Linux Master
Linux Master

Αριθμός μηνυμάτων : 176
Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2010
Τόπος : Κομοτηνη

Δημοσίευση  sdim Κυρ Αυγ 22, 2010 5:46 am

Φοβερό άρθρο,που λέει τα πράγματα όπως είναι,και ενδιαφέρει τους πάντες,είτε έχουν παιδιά είτε όχι.
Παρεμπιπτόντως, χωρίς να θέλω να το παίξω ξερόλας ή κάτι τέτοιο (μακριά από μένα αυτά...),λόγω φόρας από την πρότερη εμπειρία μας στα Windows,αναφερόμαστε στα Linux,ενώ είναι το Linux.
Χωρίς καμμία διάθεση να διορθώσω ως "έμπειρος" ή κάτι παρόμοιο,ας το συνηθίσουμε κι αυτό,μιας και αυτό αποτελεί άλλη μια διαφορά από το παγκοσμίως γνωστό και ευρέως χρησιμοποιούμενο λειτουργικό του Βασίλη του Πόρτα (κατά κόσμον Bill Gates)... Smile
Κι εγώ από κάπου το έμαθα,εξ' άλλου...
sdim
sdim
Linux Master
Linux Master

Αριθμός μηνυμάτων : 212
Ημερομηνία εγγραφής : 10/02/2010
Τόπος : Αθήνα

Δημοσίευση  vassilianna Κυρ Αυγ 22, 2010 1:21 pm

sdim, μάλλον έχεις δίκιο. Αλλά οι διανομές είναι τόσο πολλές και τόσο διαφορετικές που δεν μοιάζουν να ανήκουν όλες σε κάποιο λειτουργικό. Γι αυτό χρησιμοποίησα τον πληθυντικό.
Δυστυχώς κάνω γλωσσικά λάθη. Και θέλω να τα διορθώσω. Γι αυτό (που βάβαια είναι άσχετο, αλλά με τους υπολογιστές ξεχάσαμε και τη γλώσσα μας), δείτε και αυτό
vassilianna
vassilianna
Linux Master
Linux Master

Δημοσίευση  sdim Κυρ Αυγ 22, 2010 5:23 pm

vassilianna,το είπα με κάθε σεβασμό και σεμνότητα,πίστεψέ με.
Δεν το παίζω "μάστορας",αφού δεν είμαι.Και σαφώς έχεις δίκιο σ' αυτό που λες.Πολλές distros,πού να βγάλεις άκρη...Ελευθερία και δημοκρατία,όμως,είναι αυτή η πολυφωνία...τουλάχιστον στο Linux...
sdim
sdim
Linux Master
Linux Master

για γονείς (και όχι μόνο) Empty ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ(ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ)

Δημοσίευση  mintnewbie63 Δευ Αυγ 23, 2010 2:58 am

γεια σας και απο μενα, το αρθρο αυτο του γιατρου βασιζεται σε λαθος διαγνωση και επομενως και σε λαθος φαρμακο, δεν φταιει το διαδυκτιο για τον εθιζμο σε αυτο, ο εθιζμος στο διαδυκτιο η σε αλλες ουσιες ειναι το αποτελεζμα ενος η πολλων κενων στη ζωη μας, στην προκιμενη περιπτωση ειναι το μεγαλο κενο της πραγματικης επικοινονιας με τα αλλα οντα, η μοδα της εικονικης επικοινονιας γεμισε αυτο το κενο για ολους, γεννηθηκα πριν πολλα χρονια σε μια γειτονια της αττικης οπου οι δρομοι δεν ειχαν ασφαλτο ηταν χωματοδρομοι σπαρμενοι με πετρες, απο το πρωι μεχρι το βραδυ παιζαμε στις αλανες ποδοσφαιρο, γυριζαμε στα σπιτια μας λερωμενοι και καταματομενοι, μετα το πλησυμο τρωγαμε και ενα χερι ξυλο απο τη μανα για τα σκυσμενα ρουχα αλλα η ζωη μας ηταν γεματη χαρα και χωρις κενα, τηλεοραση δεν υπηρχε ακομα στην ελλαδα και ετσι ολοι στη γειτονια βγαιναμε στο δρομο και κουτσομπολευαμε για τα παντα, σημερα χωρις διαδυκτιο θα πεθανουμε ετσι μας καταντισαν, τι να κανουν ολα αυτα τα παιδια κλεισμενα μεσα στους τεσσερις τοιχους πως θα ερθουν σε επαφη με τους λιγοστους φιλους που εχουν, μικρος εκλεβα τα λουκουμια που φυλαγε η μανα μου για τους επισκεπτες και τα εδινα στο σκυλο μου για να τον γλυκανο να μην με φοβιζει και εαν δεν ειχα να παιξω με καποιον επαιζα με το σκυλο, ποσα παιδια εχουν σκυλο σημερα, για να μην μιλησω για τα προβληματα που εχουν οι νεοι σημερα, το LINUX το διαλεξα για τι μου δινει τη δυνατοτητα να ειμαι εγω το αφεντικο ετσι και στη ζωη οσο ειμαστε προβατα και ακολουθουμε τις μοδες θα υπαρχει ενα μεγαλο κενο, ετσι και ο γιατρος εγραψε ενα ωραιο αρθρο χωρις να εστιαζει στο πραγματικο προβλημα, καποτε γνωρισα εναν καθηγητη γιατρο ορθοπεδικο με θεση μεγαλη που εγραψε μια αναφορα για πραγματικα προβληματα και εχασε τη θεση του, οι ανθρωποι δεν γεννηθηκαν για να ειναι προβατα αλλα για να ειναι αφεντες της ζωης τους, το διαδυκτιο ειναι απλα ενα εργαλειο που χρησημοπειηται απο τον Ανθρωπο, τα προβατα γινονται δουλοι του (δια)δυκτιου.
mintnewbie63
mintnewbie63
Νέο Linux Μέλος
Νέο Linux Μέλος

Αριθμός μηνυμάτων : 5
Ημερομηνία εγγραφής : 17/06/2010
Τόπος : Ανω Λιοσια/Ζωφρια, Αττικης

Δημοσίευση  vassilianna Δευ Αυγ 23, 2010 4:05 am

Δεν ξέρω αν πρόκειται για "διάγνωση" και δεν είμαι σε θέση να κρίνω τι είναι σωστό και τι λάθος.
Μία όμως είναι η αλήθεια : ο εθισμός στο διαδίκτυο είναι γεγονός- δεν εξαιρώ τον εαυτό μου από τους πάσχοντες- και τα αποτελέσματά του είναι καταστροφικά για τον άνθρωπο. Παλιά ήταν η τηλεόραση στην περίοπτη θέση. Μπορεί εδώ στην Ελλάδα να μην ήταν έντονο το πρόβλημα, καθώς άργησε πολύ να έρθει τηλεόραση και να εξαπλωθεί η χρήση της σε όλη τη χώρα, αλλά στο εξωτερικό μετά τη δεκαετία του '50, αλλά κυρίως όταν ανακαλύφθηκε η έγχρωμη, ένα μεγάλο μέρος πληθυσμού χωρών του λεγόμενου δυτικού πολιτισμού ήταν τηλεορασόπληκτοι. Στο wikipedia, οι τελευταίες 2 γενιές, Y και Z, έχουν βάλει για τα καλά στη ζωή τους το διαδίκτυο, κυρίως η Ζ. Για τα παιδιά αυτής και της επόμενης γενιάς,σημειώνονται δυσμενείς ανατροπές στον τρόπο ανατροφής, συμπεριφοράς και ανάπτυξης.Όσο για την επόμενη, ούτε που μπορώ να φανταστώ τι την περιμένει.....

Θυμηθείτε λίγο το matrix. Πέρα από την υπερβολή,μας περνάει ένα μήνυμα για το πόσο διαφορετική είναι η πραγματικότητα από αυτή που (θέλοντας και μη) βλέπουμε.
Δεν κατηγορώ το internet, ούτε την τεχνολογία. Κατηγορώ εμένα, εσένα και όλους μας.Στο χέρι μας είναι να φέρουμε μια αλλαγή, εκτός αν μας αρέσει τελικά αυτός ο τρόπος ζωής.
vassilianna
vassilianna
Linux Master
Linux Master

Δημοσίευση  gvhools Δευ Αυγ 23, 2010 4:42 am

Πλέον έχουμε φτάσει στα άκρα σχετικά με το διαδίκτυο.
Οι πλειοψηφία τον χρηστών του διαδικτύου απομονώνονται και έχουν σαν συντροφιά το διαδικτύο είτε ψάχνουν μέσω του διαδικτύου να βρουν τον/την σύντροφο τους.Δεν λέω,καλό το διαδίκτυο αλλά με μέτρο.
Τα παιδιά είναι λογικό να έχουν "σύνδρομο στέρησις" αφού από πάρα πολύ μικρές ηλικίες έχουν μάθει ότι τα πάντα γίνονται μέσω διαδικτύου και όχι face to face.
Μέσα απο την δουλεία μου έχω δει και ακούσει απίστευτα πράγματα, π.χ
Άντρας 45-50 ετών περίπου μου είπε: κάνε κάτι,δεν μπορώ χωρίς ίντερνετ...δεν με νοιάζει τίποτα άλλο,μόνο ίντερνετ να έχω και σου δίνω όσα λεφτά θες...και το εννοούσε!

Επίσης έχω μιλήσει με γονέα ο οποίος με ρώταγε τι να κάνει με τα 2 παιδιά του καθώς είναι όλη μέρα μπροστά από έναν υπολογιστή και ούτε να φάνε δεν θέλουν.
Η απάντηση μου ήταν να πάει σε κάποιον παιδοψυχολόγο(πίστευα και πιστεύω οτι είναι η καλύτερη λύση).

Τα συμπεράσματα δικά σας.
gvhools
gvhools
Linux Μέλος
Linux Μέλος

Αριθμός μηνυμάτων : 33
Ημερομηνία εγγραφής : 09/06/2010
Τόπος : @ Athens

http://www.agentsgr.info/

για γονείς (και όχι μόνο) Empty για γονεις (και οχι μονο)

Δημοσίευση  mintnewbie63 Δευ Αυγ 23, 2010 7:03 am

παραδειγμα πρωτο: ο κυριος Gates! εφτειαξε τα windows του με τετοιο τροπο που να μην μπορω να κανω την παραμικρη αλαγη! ετσι και εγω τα πεταξα στα σκουπιδια! και τοποθετησα στη μηχανη ενα λινουξ αγριογατο! για να ειμαι εγω το αφεντικο, αυτο δεν ειναι αλαγη αλλα αντικατασταση! και σιγουρα το φαρμακο για τον αρωστο(εμενα), ισως με παρεξηγησες δεν προσπαθω να κανω τον εξυπνο σε εσενα η σε οποιονδιποτε αλλον απλα σχολιαζω κι'εγω με τον δικο μου τροπο αυτο το αρθρο, η αληθεια καμια φορα ποναει (στην τσεπι μας) και δεν συμφερει να τη λεμε στον κοσμο, παραδειγμα δευτερο: το διαδυκτιο, η τηλεοραση, ο καβουρας που χρησημοπειουσα εχτες και εφτειαχνα τη μηχανη επεσε και μου'σπασε το δαχτυλο, ειναι εργαλεια και δεν φταινε αυτα για ολα τα στραβα και αναποδα, οσο για τον καβουρα εγω εφταιγα που δεν προσεχα, ετσι και με το διαδυκτιο δεν ειναι αυτο η αρωστια αλλα ο εθιζμος! σε αυτο, που δημιουργητε λογο των κενων που προαναφερα, ετσι λοιπον οι καθε λογοις κυριοι Gates δημιουργησαν μια ζωη για μας γεματη αγωνα για το μεροκαματο και πολλα κενα ( παραδειγμα που εδωσε και ο versys650gr ), και πολλα δολλαρια για αυτους απο τα οποια καποια ηταν δικα μου, οσο για τον εθιζμο το φαρμακο μπορει να ειναι μονο ενα η αντικατασταση του απο κατι δημιουργικο που να μας γεμιζει και να βαζει χρωμα στη ζωη μας οπως αυτο που κανεις εσυ με το GIMP!! διαβαζω ολα τα αρθρα τα δικα σου και των αλλων μελλων προσπαθοντας να μαθω απο εσας οσα περισοτερα μπορω για το Linux Mint και τις εφαρμογες του, βλεπεις εγω δεν σπουδασα ουτε σε κολεγια ουτε σε πανεπιστιμια αλλα στο δρομο του μεροκαματου και εκει συναντας παρα πολλους ειδικους απο πωλητες λαπτοπ με windows μεχρι καθηγητες πανεπιστιμιου που ο λογος τους δεν εχει καμια αξια παρα μονον η τσεπι τους. οσο για την πραγματικοτητα εχεις δικιο αλλη ειναι απο την πλευρα του Gates και αλλη απο τη δικη μου, το λαπτοπ μου ειναι Acer aspire που αγορασα πριν τρια χρονια σαν καινουργιο με windows για χιλια Αυστραλεζικα δολλαρια εκανα τεσερις φορες επανενγκατασταση στους πρωτους εξι μηνες γιατι συνεχεια χαλαγε, οταν χαλασε ο internet explorer ηρθα σε επαφη με τη microsoft για να μου το φτειαξουν αφου πηραν τα στηχεια της αδειας και του λαπτοπ μου απαντησαν οτι το windows που ειχα ηταν πλαστο αντιγραφο φτειαγμενο στην κινα και δεν μπορουσαν να με βοηθησουν σε τιποτα, οσο για τον πωλητη το μονο που εκανε ηταν να μου δωσει το τηλεφωνο του αντιπροσωπου της Acer στη Μελβουρνη, αυτη ειναι η πραγματικοτητα δυστυχως.
mintnewbie63
mintnewbie63
Νέο Linux Μέλος
Νέο Linux Μέλος

Αριθμός μηνυμάτων : 5
Ημερομηνία εγγραφής : 17/06/2010
Τόπος : Ανω Λιοσια/Ζωφρια, Αττικης

Δημοσίευση  versys650gr Τρι Αυγ 24, 2010 12:34 pm

mintnewbie63 έγραψε:παραδειγμα πρωτο: ο κυριος Gates! εφτειαξε τα windows του με τετοιο τροπο που να μην μπορω να κανω την παραμικρη αλαγη! ετσι και εγω τα πεταξα στα σκουπιδια! και τοποθετησα στη μηχανη ενα λινουξ αγριογατο! για να ειμαι εγω το αφεντικο, αυτο δεν ειναι αλαγη αλλα αντικατασταση! και σιγουρα το φαρμακο για τον αρωστο(εμενα), ισως με παρεξηγησες δεν προσπαθω να κανω τον εξυπνο σε εσενα η σε οποιονδιποτε αλλον απλα σχολιαζω κι'εγω με τον δικο μου τροπο αυτο το αρθρο, η αληθεια καμια φορα ποναει (στην τσεπι μας) και δεν συμφερει να τη λεμε στον κοσμο, παραδειγμα δευτερο: το διαδυκτιο, η τηλεοραση, ο καβουρας που χρησημοπειουσα εχτες και εφτειαχνα τη μηχανη επεσε και μου'σπασε το δαχτυλο, ειναι εργαλεια και δεν φταινε αυτα για ολα τα στραβα και αναποδα, οσο για τον καβουρα εγω εφταιγα που δεν προσεχα, ετσι και με το διαδυκτιο δεν ειναι αυτο η αρωστια αλλα ο εθιζμος! σε αυτο, που δημιουργητε λογο των κενων που προαναφερα, ετσι λοιπον οι καθε λογοις κυριοι Gates δημιουργησαν μια ζωη για μας γεματη αγωνα για το μεροκαματο και πολλα κενα ( παραδειγμα που εδωσε και ο versys650gr ), και πολλα δολλαρια για αυτους απο τα οποια καποια ηταν δικα μου, οσο για τον εθιζμο το φαρμακο μπορει να ειναι μονο ενα η αντικατασταση του απο κατι δημιουργικο που να μας γεμιζει και να βαζει χρωμα στη ζωη μας οπως αυτο που κανεις εσυ με το GIMP!! διαβαζω ολα τα αρθρα τα δικα σου και των αλλων μελλων προσπαθοντας να μαθω απο εσας οσα περισοτερα μπορω για το Linux Mint και τις εφαρμογες του, βλεπεις εγω δεν σπουδασα ουτε σε κολεγια ουτε σε πανεπιστιμια αλλα στο δρομο του μεροκαματου και εκει συναντας παρα πολλους ειδικους απο πωλητες λαπτοπ με windows μεχρι καθηγητες πανεπιστιμιου που ο λογος τους δεν εχει καμια αξια παρα μονον η τσεπι τους. οσο για την πραγματικοτητα εχεις δικιο αλλη ειναι απο την πλευρα του Gates και αλλη απο τη δικη μου, το λαπτοπ μου ειναι Acer aspire που αγορασα πριν τρια χρονια σαν καινουργιο με windows για χιλια Αυστραλεζικα δολλαρια εκανα τεσερις φορες επανενγκατασταση στους πρωτους εξι μηνες γιατι συνεχεια χαλαγε, οταν χαλασε ο internet explorer ηρθα σε επαφη με τη microsoft για να μου το φτειαξουν αφου πηραν τα στηχεια της αδειας και του λαπτοπ μου απαντησαν οτι το windows που ειχα ηταν πλαστο αντιγραφο φτειαγμενο στην κινα και δεν μπορουσαν να με βοηθησουν σε τιποτα, οσο για τον πωλητη το μονο που εκανε ηταν να μου δωσει το τηλεφωνο του αντιπροσωπου της Acer στη Μελβουρνη, αυτη ειναι η πραγματικοτητα δυστυχως.

φιλε mintnewbie63,αν και ζοριστικα λιγο να διαβασω το ποστ σου Laughing
να σου πω οτι συμφωνω απολυτα σε αυτα που αναφερεις,
στο χερι το δικο μας ειναι να αλλαξουμε οτιδηποτε αφορα αυτα που περιβαλλουν
και διευκολυνουν την ζωη μας προς το καλυτερο.
Ειναι "εργαλεια" στα δικα μας χερια και αν μαθουμε να χειριζομαστε σωστα αυτα τα εργαλεια
εχουμε κερδισει.
versys650gr
versys650gr
Linux Master
Linux Master

Αριθμός μηνυμάτων : 176
Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2010
Τόπος : Κομοτηνη

Δημοσίευση  vassilianna Τρι Αυγ 24, 2010 2:33 pm

δυστυχώς πολύ εύκολα μπορείς να πιαστείς κορόιδο αγοράζοντας δήθεν αυθεντικά windowz.....γι αυτό βάλτε linux και ξεμπερδέψατε από ιούς, updates που βαραίνουν το σύστημα, ανούσιες εφαρμογές και κακάσχημο (εγώ το χαβά μου) παρουσιαστικό!
vassilianna
vassilianna
Linux Master
Linux Master

Δημοσίευση  sdim Τρι Αυγ 24, 2010 5:05 pm

Είμαι πάντα υποστηρικτής της άποψης ότι δεν μπορούμε,και αν θέλετε,δεν είναι ηθικό (προσωπική άποψη) να στηλιτεύουμε και να κατακρίνουμε κάτι που χρησιμοποιούσαμε όλοι μας επί χρόνια.Δεν νομίζω ότι πρόκειται για πόλεμο.Υπάρχει το δικαίωμα της επιλογής,και ελευθερία να το πράξουμε (θεωρητικά,τουλάχιστον).Και δίνω πάλι παράδειγμα:
Ασχολούμαι με τον υποτιτλισμό ερασιτεχνικά,και οφείλω να πω πως πρόγραμμα σαν το VisualSubSync δεν υπάρχει στο Linux.Γίνεται μια προσπάθεια με το Aegi,αλλά ακόμα η στάνταρ μέθοδος επεξεργασίας υποτίτλων,είναι το προαναφερθέν πρόγραμμα,που είναι μεν free,αλλά διατίθεται μόνο σε Windows.Να μην κάνει κάποιος τη δουλειά του,λοιπόν,ακόμα κι αν είναι σε Windows; Σύμφωνοι,τα πλεονεκτήματα στο Linux περισσότερα.Μα γι' αυτό είμαστε κι εδώ και τα λέμε.
Απλά τα λέω αυτά καθώς δεν είμαι των αφορισμών και των κατακρίσεων,παρά μόνο όταν υπάρχει λόγος.
Απλώς μερικές σκέψεις.
sdim
sdim
Linux Master
Linux Master

Δημοσίευση  giorgostriant Τετ Αυγ 25, 2010 2:39 am

Δείτε ένα σχετικό άρθρο... εδώ
giorgostriant
giorgostriant
LINUX PERFECT (Mod)
LINUX PERFECT (Mod)

Αριθμός μηνυμάτων : 181
Ημερομηνία εγγραφής : 08/02/2010
Τόπος : serres

http://www.linuxmint-greek.totalh.com

Δημοσίευση  vassilianna Τετ Αυγ 25, 2010 3:28 am

sdim έγραψε:δεν είναι ηθικό (προσωπική άποψη) να στηλιτεύουμε και να κατακρίνουμε κάτι που χρησιμοποιούσαμε όλοι μας επί χρόνια.Δεν νομίζω ότι πρόκειται για πόλεμο.

Βεβαίως και δεν πρόκειται για πόλεμο. Δεν τα έχω πάντως εγώ με τον Βασίλη Πόρτα, αλλά με τους χιλιάδες τεχνικούς-απατεώνες που για ψύλλου πήδημα ληστεύουν τον απλό κόσμο......
vassilianna
vassilianna
Linux Master
Linux Master

Δημοσίευση  sdim Τετ Αυγ 25, 2010 4:04 am

Πες μου vassilianna,σε ποιο τεχνικό (και μη) επάγγελμα δεν γίνεται αυτό;
Έχει να κάνει με την ηθική του καθενός.
sdim
sdim
Linux Master
Linux Master

Δημοσίευση  vassilianna Τετ Αυγ 25, 2010 4:08 am

Ναι αλλά δεν είναι ντροπή? Και πιο πολύ ακόμα δεν είναι ντροπή να μην κάνουμε κάτι γι αυτό και να καθόμαστε με σταυρωμένα τα χέρια?
vassilianna
vassilianna
Linux Master
Linux Master

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης