Πρόσφατα Θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
sdim | ||||
giorgostriant | ||||
versys650gr | ||||
vassilianna | ||||
npap | ||||
Constantinos | ||||
marlene | ||||
terravoice | ||||
gvhools | ||||
DrossTheBoss |
Άλλα φόρουμ-blog linux
www.linuxformat.grwww.athlug.gr
www.ellak.gr
http://forum.hellug.gr/
http://kigka.blogspot.com/
Κοινωνική Δικτύωση
Bookmark and share the address of linux mint forum on your social bookmarking website
Επισημάνετε και μοιραστείτε την διεύθυνση του GREEK LINUX MINT FORUM στην σελίδα κοινωνικής δικτύωσης σας
Αναζήτηση
Καποιες δικες μου σκεψεις για το LINUX MINT
2 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Καποιες δικες μου σκεψεις για το LINUX MINT
Καλως σας βρηκα και στο Facebook ειμαι ο mintnewbie63 απο το φορουμ, τις τελευταιες μερες εχω διαβασει παρα πολλα αρθρακια στο Official LinuxMint φορουμ αλλα και στο Ελληνικο με παραπονα για Graphics οδηγους, για Wireless οδηγους, και για Flash που δεν δουλευουν στο Μιντ, και αναρωτιεμαι μηπως εγω ειμαι ο πιο κωλοφαρδος MINT9 χρηστης σε αυτο το πλανητη που δεν εχει κανενα προβλημα ολα δουλευουν σαν (παλιο) καλο ελβετικο ρολοι και στο desktop και στο laptop η μηπως ειμαι τυφλος, επειδη τα περισοτερα παραπονα ειναι απο νεους χρηστες αλλα και για να ξεδιαλυνω τον γριφο σχετικα με μενα (αν ειμαι κωλοφαρδος η οχι) αποφασισα να γραψω τα παρακατω ελπιζωντας να βοηθησω και εγω απο τη μερια οσο μπορω τους νεους χρηστες, πρωτον οδηγοι γραφικων υπαρχουν δυο τυποι, ενας του Linux που ενεργοποιηται με την ενγκατασταση του MINT και κανει τα παντα ακομα και τα 3D εφοσων τα υποστιρηζει και η καρτα γραφικων σας! σε αυτη την περιπτωση εαν εχεται προβλημα με Flash video η με γραφικα 3D, αυτο σημαινει οτι η καρτα γραφικων σας δεν υποστιρηζει τα 3D, και δεν εχει να κανει τιποτα με τον οδηγο του Linux ουτε με το Flash, ο αλλος οδηγος ειναι αυτος που δινουν οι εταιριες στο Linux της Nvidia, η της ATI, οσο για τον ATI δεν υποστιρηζει 3D, επομενως αν χρισημοπειουμε εφαρμογες με 3D, τον οδηγο της ATI και οποιαδιποτε καρτα παλι θα εχουμε προβλημα. για τον οδηγο της Nvidia δεν ξερω τιποτα. Η λυση στο προβληματα αυτα ειναι απλη χρισημοπειιτε μονο τον οδηγο του Linux και καρτα που υποστιρηζει 3D. Αυτα χρισημοπειω και εγω στο Laptop μου. Οσο για το wireless η τα 3gp modems το Linux Mint εχει τους βασικοτερους οδηγους για ολες τις εταιριες, αλλα δεν δουλευουν απο μονοι τους, οπως και στο windows πρεπει να ρυθμισουμε τη συνδεση με το δυκτιο, αυτο γινεται απο το εικονιδιο του δυκτιου στο δεξιο μερος της μπαρας του Mint, το local wireless πρεπει να μπουμε και στο μοντεμ να το ενεργοπειησουμε και απο εκει. Το μονο που δεν μπορεσα ειναι να κανω boot και ενγκαταστασει οπιοδιποτε Linux με KDE desktop στο desktop μου και σε αυτο μαλλων φταιει η καρτα γραφικων που εχω, το Mandriva φτανει μεχρι τη μπαρα που το φορτωνει και παγωνει το ιδιο και το Open Suse 11.1, οσο γιατο MINT με KDE δεν το εχω δοκιμασει ακομα αλλα καποια απο αυτες τις μερες θα το κανω αν και δεν ειμαι οπαδος του, ζητουντε αλλες αποψεις και σχολια οπως και βοηθεια για το Kde.
mintnewbie63- Νέο Linux Μέλος
- Αριθμός μηνυμάτων : 5
Ημερομηνία εγγραφής : 17/06/2010
Τόπος : Ανω Λιοσια/Ζωφρια, Αττικης
Παρόμοια θέματα
» Linux Mint Community : καινούργιο site για την κοινότητα του Mint
» Νεα για το linux mint
» Κυκλοφορησε το Linux Mint 9 KDE
» linux mint dropbox
» Linux Mint 8 KDE released!
» Νεα για το linux mint
» Κυκλοφορησε το Linux Mint 9 KDE
» linux mint dropbox
» Linux Mint 8 KDE released!
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δευ Αυγ 30, 2010 10:36 am από sdim
» ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ
Δευ Αυγ 30, 2010 9:10 am από giorgostriant
» ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΔΙΣΚΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ
Δευ Αυγ 30, 2010 1:52 am από giorgostriant
» Μεταφορά του φόρουμ...!!!
Κυρ Αυγ 29, 2010 11:35 am από giorgostriant
» denuparxei.info Ανανεωμένος διαδυκτιακός πολυχώρος...!!!
Κυρ Αυγ 29, 2010 9:02 am από per
» Έχασα τα εικονίδια ελέγχου,,,,
Σαβ Αυγ 28, 2010 8:41 am από gvhools
» AVIAddXSub-Δεν ανοιγει με το Wine αν βρισκεται στο partition του Mint
Παρ Αυγ 27, 2010 11:08 am από versys650gr
» πάνελ (panel)
Παρ Αυγ 27, 2010 9:46 am από Constantinos
» Προβλημα με τον grub
Πεμ Αυγ 26, 2010 6:00 pm από sdim